פסטה מאלפרדו של נילי
פסטה אלפרדו של נילי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פונטינה, בצל, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט פסטה מנגל של נילי, סלט פסטה לימון של נילי, ו חברת בית הפסטה פטוצ'יני אלפרדו-רוטב שמנת עשיר שפך על פסטן הוא תענוג אמיתי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים על חום בינוני לרתיחה.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים עד אל דנטה.
מבשלים את הבייקון בסיר גדול, מעל חום בינוני, עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומוסיפים עד למכרז, בערך 3 דקות. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד ריחני.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד עבה, על 4 דקות, להיזהר לא לשרוף את התערובת. מערבבים בגבינה וגרידת לימון.
מסננים את הלינגוויני ומוסיפים לסיר. בזהירות לזרוק את הפסטה ברוטב.
מוסיפים את הבייקון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים למגש גדול ומקשטים עם בזיליקום.