פסטה מפולפלת קרבונרה עם ביצה עלומה
פסטת קרבונרה מפולפלת עם ביצה עלומה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו טרגון, ביצה, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה, עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), ו פסטה מפולפלת.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני עד פריך.
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
בינתיים, לבשל ספגטי בסיר 4 ליטר של מים רותחים מלוחים עד אל דנטה. להזמין 1/3 כוס מים לבישול, ולאחר מכן להעביר ספגטי עם מלקחיים לקערה קטנה, רועד את עודף מים, ולשמור פאן של מים רותחים.
יוצקים את כל אבל 2 כפיות שומן בייקון מ מחבת, ואז לטאטא חמאה לשומן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים ספגטי, מי בישול שמורים, גבינה, ומעוגל 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מעובה כמעט נספג לחלוטין, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בייקון ו 1 כף טרגון וזורקים. מתבלים במלח ופלפל.
לשבור ביצה לתוך כוס להחליק בעדינות לתוך מים. צדה ב מבשלים חשוף כדי doneness הרצוי (אנחנו מעדיפים לבן מוצק עם חלמון נוזלי, 2 עד 3 דקות).
מגישים פסטה עם ביצה (העברה באמצעות כף מחורצת).
מפזרים עם טרגון שנותר אם תרצה בכך.