תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Makaruni עם רוטב פטריות מורל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנ הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה מקרוני עם רוטב פטריות מורל, חזה עוף צלוי עם רוטב מחבת פטריות מורל, ו חזה עוף קלוי במחבת עם רוטב מחבת פטריות מורל.
הוראות
1
כדי להכין פסטה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
שלב 6 כפות מים, 1 1/2 כפות אקסטרווירגין שמן זית, וחלמונים ביצה בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם מעבד על, לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לטפוח בצק לתוך 3 x 8inch מלבן 1 אינץ ' עבה. מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחלק את הבצק ל 14 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מגלגלים כל חתיכה בין כפות הידיים קדימה ואחורה, לגדיל באורך של כ 2 אינץ'.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים בצל למחבת, ומטוגנים במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. נקה נקודה בתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
הוסף שום כדי לנקות נקודה במחבת, ו לטגן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים מלח, קורנית ופלפל; לטגן 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
19
מוסיפים פטריות מורל שמורות ופטריות קרמיני למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 4 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. נקה נקודה בתחתית מחבת.
מערבבים בכוס 1 נוזל פטריות שמורות. מבשלים 8 דקות או עד עבה מאוד, ערבוב מדי פעם. מערבבים בנוזל פטריות שנותר; מבשלים 4 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.