פסטה משובחת עם צדי צנון מטוגנים ובצל מקורמל
פסטה ברירת מחדל של Groovy עם צדי צנון מטוגנים ובצל מקורמל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 602 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מים, פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל, ספגטי עם בצל קרמל ורדיקיו, ו פסטה עם צדי צנון מטוגנים.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני. לאחר הקצף שוכך מוסיפים בצל, 1 כפית קורנית ו ½ כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל מתרככים במקצת, על 6 דקות. חום נמוך יותר ולהמשיך לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד קרמל היטב ורך מאוד, על 50 דקות יותר, בהתאם לתוכן המים של הבצל שלך.
הוסף 1 כפית חומץ ו 1 כף מים; ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת עד שרוב הנוזל התאדה, כ 3 דקות. חזור עם עוד כפית חומץ ועוד כף מים. הבצלים צריכים להיות קצת דביקים. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר בצל לקערה; להפריש.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה.בינתיים, באמצעות אותו מחבת כמו בצל להמיס 1 חמאת כף עם הנותרים 1 שמן כף על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום ואת sauté עד ריחני, על 1 דקה.
מניחים את חתיכות radicchio לרבעים לתוך המחבת לחתוך צדדים למטה. הם צריכים לרחוש. סובב את הקרדיקיו לצד השני והוסף מספיק ירקות כדי לכסות אותם על חצי הדרך.
מוסיפים חמאה, סוכר, פתיתי פלפל וקורט מלח. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום נמוך מאוד. מבשלים כ 15 דקות עד radicchio הוא רך והרוטב כבר מופחת זיגוג syrupy. אם נראה כי הקרדיקיו נעשה לפני השגת הזיגוג בעדינות להסיר אותם לצלחת באמצעות מחורץ בקרוב. המשך לבשל את הרוטב עד שזה צמצם את העקביות הרצויה.
יוצקים את הרוטב על radicchio; להפריש מכוסה קלות במקום חם.
מוסיפים את הפסטה לסיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כוס ½ של מי הבישול.
מניחים את הפסטה בקערת המנה החמה. מערבבים את הבצל, פרמזן ומספיק מי פסטה שמורות כדי לקבל את הבצל כדי לצפות את הפסטה. מעל הפסטה עם רדיקיו, או בחתיכות גדולות או קצוץ בערך, כפי שאתה מעדיף. לסיים עם קומץ של פרמזן שחיקה טובה של פלפל שחור.
מגישים חמים.כמו זה: כמו טעינה...