פסטה נקניק איטלקי שמנת הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 6. תמורת $1.45 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 686 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק בתפזורת, גבינת רומנו, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה איטלקית מוקרמת , פסטה פסטו שמנת עם 4 גבינות נקניקיות איטלקיות ופסטת פטה שמנת עם נקניקיית עוף איטלקית מתוקה .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי כיוון האריזה. במחבת גדולה מבשלים נקניק בשמן וחמאה על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פלפל אדום ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים והנקניק כבר לא ורוד. להוסיף יין או מרק; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את השמנת, הגבינה, המלח והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מסננים את הפסטה. בקערה גדולה מערבבים את תערובת הנקניקיות והפסטה. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות