פסטה נקניק, כרוב וחמוציות
ניתן להכין את המתכון נקניק, קייל ופסטה חמוציות בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 1133 קלוריות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם קייל, אגוז מוסקט, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטה עם נקניק וכרוב, פסטה ניוקי נקניק וקייל, ו פסטה עם כרוב ונקניק הודו.
הוראות
מרתיחים סיר מים גדול לפסטה.
מוסיפים ריגטוני ומלח ומבשלים לאל דנטה או עם ביס אליו.
מסננים ושומרים 2 מצקות מי פסטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נקניק, משחימים ומפוררים אותו, ואז מוסיפים שום ובצל ומבשלים עד שהם רכים 5 עד 6 דקות.
מוסיפים רוטב חמוציות ויין ומערבבים לאיחוד ואז מצמצמים דקה.
מוסיפים קייל בצרורות ומערבבים לנבול.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים. מתבלים את המנה במלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מוסיפים פסטה למחבת עם נקניק וקייל. למעלה פסטה עם גבינה וזורקים עם תערובת קייל לשילוב.
מגישים מיד עם תוספת גבינה לציפוי.