ניתן להכין את המתכון נקניק, קייל ופסטה חמוציות בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 1133 קלוריות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם קייל, אגוז מוסקט, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטה עם נקניק וכרוב, פסטה ניוקי נקניק וקייל, ו פסטה עם כרוב ונקניק הודו.
הוראות
1
מרתיחים סיר מים גדול לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים ריגטוני ומלח ומבשלים לאל דנטה או עם ביס אליו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ושומרים 2 מצקות מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים נקניק, משחימים ומפוררים אותו, ואז מוסיפים שום ובצל ומבשלים עד שהם רכים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים רוטב חמוציות ויין ומערבבים לאיחוד ואז מצמצמים דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים קייל בצרורות ומערבבים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
8
מוסיפים את מי הפסטה השמורים. מתבלים את המנה במלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים פסטה למחבת עם נקניק וקייל. למעלה פסטה עם גבינה וזורקים עם תערובת קייל לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
כרוב
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה