פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם
גשו לסופר וקנו שום, סרדינים, מלח גס ופלפל גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מרהיב. פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם, ו סרדין סיציליאני ופסטה רבה ברוקולי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
למחבת גדולה שחוממה מעל חום בינוני, מוסיפים 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה, 4 סיבובים של המחבת, ושום קצוץ. כאשר השום מדבר על ידי רוחש בשמן להוסיף פירורי לחם. מערבבים פירורי לחם עד זהב עמוק בצבע.
מוסיפים פטרוזיליה וכמות ליברלית של מלח ופלפל, על 1 כפית של כל אחד.
מעבירים פירורי לחם למנה ושמורה.
להחזיר מחבת לחמם ולהוסיף 3 כפות שמן זית כתית נוספת, 3 סיבובים של המחבת.
מוסיפים סרדינים ופתיתי פלפל אדום למחבת ומטגנים בחום בינוני 2 או 3 דקות.
מוסיפים פסטה חמה ומבושלת למחבת וזורקים עם סרדינים.
הוסף פירורי לחם לסיר ולזרוק ביסודיות לשלב ולהפיץ באופן שווה את התערובת. לטעום, להתאים תבלינים, ולשרת.