פסטה עוף ברוסקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוסקטה פסטן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. . גשו לסופר וקנו מרק עוף, פרפל, עגבניות ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה עוף ברוסקטה, פסטה עוף ברוסקטה, ו פסטה עוף ברוסקטה.
הוראות
מבשלים עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 5 עד 6 דקות. או עד שנסיים.
מוסיפים מרק ואבקת שום; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים קרם בישול ועגבניות; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון