קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פסטה עוף ברוסקטה

פסטה עוף ברוסקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוסקטה פסטן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. . גשו לסופר וקנו מרק עוף, פרפל, עגבניות ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה עוף ברוסקטה, פסטה עוף ברוסקטה, ו פסטה עוף ברוסקטה.

הוראות

1
מבשלים עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 5 עד 6 דקות. או עד שנסיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים מרק ואבקת שום; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
מוסיפים קרם בישול ועגבניות; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בישול קרםבישול קרם
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מערבבים פסטה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון