פסטה עוף יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 797 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 30 דקות. אם יש לך צנוברים, מלח כשר, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עוף יוונית, פסטה עוף יוונית, ו פסטה עוף יוונית.
הוראות
1
מבשלים ספגטי כמו החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים בתרד, יין, פתיתי צ ' ילה, זיתים, צנוברים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסננים פסטה, חוזרים לסיר, ומוסיפים תערובת בצל ועוף. מערבבים כדי מעיל ומבשלים על חום בינוני עד התחמם, על 4 דקות.