פסטה עוף פהיטה
פסטה עוף פהיטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, farfalle, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה עוף פהיטה, פסטה עוף פהיטה, ו פסטה עוף פהיטה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל farfalle עד אל דנטה, על 10 דקות.
מסננים, שומרים 1/2 כוס מים לבישול, ומחזירים את הפסטה לסיר.
במחבת גדולה, שמן חם על חום בינוני. לשפשף תיבול על עוף.
מוסיפים למחבת ומבשלים 4 עד 6 דקות, פונים פעם אחת, עד מבושל דרך.
מבשלים פלפלים במחבת, ערבוב, עד רק מכרז, 8 דקות.
מוסיפים עוף, יוצקים פנימה חצי ומערבבים כדי לגרד חתיכות השחמה. מבשלים 3 דקות, ערבוב, עד מעובה. מערבבים בפרמזן ומבשלים 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל.
לזרוק תערובת עוף עם פסטה.
מוסיפים קצת מי פסטה אם התערובת נראית יבשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.