פסטה עוף פהיטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, farfalle, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה עוף פהיטה, פסטה עוף פהיטה, ו פסטה עוף פהיטה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל farfalle עד אל דנטה, על 10 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.