המתכון עוף פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עגבניות, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה עם עוף, פסטה עוף Primavera, ו פסטה עוף Primavera.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(או או רגיל)
2
ניקוז.
3
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
הוסף עוף; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים בצל, שום, אורגנו, מלח, פלפל ועגבניות למחבת; מבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
שלב תערובת עוף, פסטה וסרטי קישואים; לזרוק בעדינות. למעלה עם גבינת פרמזן.