פסטה עוף קייג'ון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים קריאוליים, אז נסו את Cajun Chicken Pastan. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, עמילן תירס, שמנת חצי-חצי ושום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף קייג'ון , פסטה לובסטר קייג'ון ועוף קייג'ון מושחר .
הוראות
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, מפזרים את העוף בתיבול קייג'ון. במחבת גדולה מבשלים עוף ב-2 כפיות שמן על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים חם.
מוסיפים את שארית השמן לטפטופים; מטגנים את הפטריות, הבצל, הפלפל הירוק והשום עד שהם רכים.
מערבבים עמילן תירס ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת הירקות. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
מוסיפים מלח אם רוצים ופלפל. מחזירים את העוף למחבת.
מסננים את הפטוצ'יני ומוסיפים למחבת; לזרוק בעדינות. מבשלים 1-2 דקות או עד שהם מתחממים.