פסטה עם Chard שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם Chard שוויצרי. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 85 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה עם Chard שוויצרי, פסטה שוויצרי Chard Pesto, ו Chard שוויצרי ומרק פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום, ומבשלים 1 דקה כדי לרכך.
הוסף את chard השוויצרי. מבשלים ומערבבים עד הגבעולים של chard הם במכרז. אתה יכול להשתמש בחלק ממי הפסטה החמים כדי לעזור קיטור chard במחבת מכוסה.
מערבבים את הספגטי החם לתוך תערובת סלק יחד עם צלפים. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור, וטפטוף עם מיץ לימון אם תרצה.
מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.