פסטה עם אפונה ונקניק
פסטה עם אפונה ונקניק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 108 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פסטה ריגטוני, נקניק, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה ונקניק, פסטה עם אפונה ונקניק איטלקי, ו פסטה אביבית עם כרישה, אפונה ירוקה, אספרגוס ונקניק.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
במחבת מחממים שמן ומקפיצים שום על אש בינונית. נקניק חום במחבת. לאחר חום להוסיף אפונה קפואה ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים לאט לאט שמנת כבדה וחמאה למחבת; מביאים לרתיחה קלה.
מוסיפים עוד שמנת במידת הצורך. מבשלים 5 דקות. זורקים עם פסטה מבושלת ומעליהם גבינת פרמזן.