פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים
צריך מנה עיקרית צמחונית? פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים יכול להיות מתכון עצום לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם זיתים kalamatan, שמן זית כתית מעולה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פיצה קלה עם עגבניות מיובשות, בצל מקורמל, זיתים ופירורי לחם (טבעוני), פרד פוקצ'ה עם בצל קרמל וזיתים, ו טארט עם בצל קרמל, זיתים ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות האריזה; מנקזים.
בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 12 דקות או עד בצל הם זהובים ומכרז מאוד. מערבבים עגבניות, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד עגבניות להתחיל לנבול.
מוסיפים זיתים, מבשלים 30 שניות. מערבבים פסטה הנותרים 2 כפות שמן; לבשל, ערבוב כל הזמן, על 1 דקה או עד התערובת מחומם דרך.
הסר מהחום, ומערבבים גבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מגישים פסטה חמה או בטמפרטורת החדר.