פסטה עם זית ירוק פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם פסטו זית ירוק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 730 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, קלמטה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: פסטה זית פסטו + כוכב שמן זית כתית מעולה בגידה, פסטה זית פסטו, ו תבשיל בשר ים תיכוני עם פסטו זית ירוק.
הוראות
מבשלים את הספגטי אל דנטה, על פי הוראות החבילה. שמור 1/2 כוס של מי פסטה ולנקז.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את השום, זיתים ירוקים, פטרוזיליה, בזיליקום. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית ואת התהליך עד השמן משולב באופן מלא. שמור 1/4 כוס של פסטו זית ירוק לשימוש נוסף. בערך קוצצים את הזיתים השחורים ושומרים חצי לשימוש נוסף. במחבת גדולה, מעל חום בינוני, לבשל את הפסטו הנותרים במשך 2 דקות.
מוסיפים את הספגטי, מי פסטה שמורים, נשארים זיתים שחורים, ומלח ומבשלים עד שהמים נספגים והספגטי מחומם דרכם.