קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פסטה עם חצילים ועגבניות

פסטה עם חצילים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים ועגבניה פסטן. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, ציר עוף, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו רוטב פסטה חצילים ועגבניות, חציל קלוי & עגבניות פסטה Orzo, ו פסטה עם חציל קלוי-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החצילים וקמצוץ מלח נדיב ומאפשרים לבשל, לרעוד ולזרוק מדי פעם, עד חצילים הם חומים ויש להם ריכך לחלוטין, 10 עד 11 דקות. אם חציל מאיים לשרוף, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה, מכסים בנייר כסף, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל וקורט של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילי אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה. לאחר העגבניות התרכך, בעדינות לשבור אותם לגזרים עם מחית תפוחי אדמה. מבשלים עד שהרוטב התעבה, תיבול לפי הטעם, 8 עד 10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
7
מוסיף את הפסטה ואת הכיסוי, מעל חום בינוני, מוודא שיש בועות פעילות ונמרצת. מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהרוטב לא דבק ולאפשר לבשל עד הפסטה היא מוצקה לנשיכה, 12 עד 15 דקות, ומערבבים בחציל. לקרוע את המוצרלה לתוך נתחים קטנים ולהוסיף למחבת, חימום עד רק מתחיל להמיס, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי