קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פסטה עם חצילים ועגבניות

פסטה עם חצילים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים ועגבניה פסטן. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, ציר עוף, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו רוטב פסטה חצילים ועגבניות, חציל קלוי & עגבניות פסטה Orzo, ו פסטה עם חציל קלוי-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את החצילים וקמצוץ מלח נדיב ומאפשרים לבשל, לרעוד ולזרוק מדי פעם, עד חצילים הם חומים ויש להם ריכך לחלוטין, 10 עד 11 דקות. אם חציל מאיים לשרוף, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מעבירים לקערה, מכסים בנייר כסף, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל וקורט של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילי אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה. לאחר העגבניות התרכך, בעדינות לשבור אותם לגזרים עם מחית תפוחי אדמה. מבשלים עד שהרוטב התעבה, תיבול לפי הטעם, 8 עד 10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
7
מוסיף את הפסטה ואת הכיסוי, מעל חום בינוני, מוודא שיש בועות פעילות ונמרצת. מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהרוטב לא דבק ולאפשר לבשל עד הפסטה היא מוצקה לנשיכה, 12 עד 15 דקות, ומערבבים בחציל. לקרוע את המוצרלה לתוך נתחים קטנים ולהוסיף למחבת, חימום עד רק מתחיל להמיס, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף