פסטה עם חצילים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים ועגבניה פסטן. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, ציר עוף, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו רוטב פסטה חצילים ועגבניות, חציל קלוי & עגבניות פסטה Orzo, ו פסטה עם חציל קלוי-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את החצילים וקמצוץ מלח נדיב ומאפשרים לבשל, לרעוד ולזרוק מדי פעם, עד חצילים הם חומים ויש להם ריכך לחלוטין, 10 עד 11 דקות. אם חציל מאיים לשרוף, להפחית את החום בינוני.
מעבירים לקערה, מכסים בנייר כסף, ומניחים בצד.
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל וקורט של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילי אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה. לאחר העגבניות התרכך, בעדינות לשבור אותם לגזרים עם מחית תפוחי אדמה. מבשלים עד שהרוטב התעבה, תיבול לפי הטעם, 8 עד 10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה עדינה.
מוסיף את הפסטה ואת הכיסוי, מעל חום בינוני, מוודא שיש בועות פעילות ונמרצת. מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהרוטב לא דבק ולאפשר לבשל עד הפסטה היא מוצקה לנשיכה, 12 עד 15 דקות, ומערבבים בחציל. לקרוע את המוצרלה לתוך נתחים קטנים ולהוסיף למחבת, חימום עד רק מתחיל להמיס, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.