קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פסטה עם חצילים ועגבניות

פסטה עם חצילים ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים ועגבניה פסטן. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, ציר עוף, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו רוטב פסטה חצילים ועגבניות, חציל קלוי & עגבניות פסטה Orzo, ו פסטה עם חציל קלוי-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את החצילים וקמצוץ מלח נדיב ומאפשרים לבשל, לרעוד ולזרוק מדי פעם, עד חצילים הם חומים ויש להם ריכך לחלוטין, 10 עד 11 דקות. אם חציל מאיים לשרוף, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מעבירים לקערה, מכסים בנייר כסף, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל וקורט של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילי אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה. לאחר העגבניות התרכך, בעדינות לשבור אותם לגזרים עם מחית תפוחי אדמה. מבשלים עד שהרוטב התעבה, תיבול לפי הטעם, 8 עד 10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
7
מוסיף את הפסטה ואת הכיסוי, מעל חום בינוני, מוודא שיש בועות פעילות ונמרצת. מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהרוטב לא דבק ולאפשר לבשל עד הפסטה היא מוצקה לנשיכה, 12 עד 15 דקות, ומערבבים בחציל. לקרוע את המוצרלה לתוך נתחים קטנים ולהוסיף למחבת, חימום עד רק מתחיל להמיס, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'