פסטה עם יין אדום עם גבינת פטה
פסטה יין אדום עם גבינת פטה היא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, יין, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פסטת עוף יוונית בסיר אחד עם רוטב יין פטה שמנת, עוף ופסטה עם יין לבן וגבינת אדאם, ו פסטה ים תיכונית עם רוטב גבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים 1 כפית מלח וספגטי. לבשל רק עד ספגטי מתחיל להתכופף בקלות, על 5 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני. לבשל פתיתי שום ופלפל בחמאה 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מסננים ספגטי, שומרים על מי בישול.
הוסף ספגטי למחבת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ספגטי הוא אל דנטה (להוסיף כמה מי בישול שמורות, אם תרצה).
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה; מערבבים עד מומס. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מנות בודדות עם 1 עד 2 כפות גבינה.