פסטה עם כרוב שחור, בצל מקורמל, גזר לבן
גשו לסופר וקנו בצל, מלח, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גזר לבן מקורמל ובצל תינוק, מחית תפוחי אדמה וגזר לבן עם בצל מקורמל ו-C כחול, ו מחית תפוחי אדמה וגזר לבן עם בצל מקורמל וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף גזר לבן למחבת; לבשל 12 דקות או עד מכרז משחימים, ערבוב מדי פעם.
מניחים בקערה גדולה; להתחמם.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 20 דקות או עד רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם. מערבבים טימין ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים כרוב ומרק; לבשל, מכוסה, 5 דקות או עד כרוב הוא רך. לחשוף; לבשל 4 דקות או עד כרוב הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 3/4 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה סחוטה לתערובת כרוב. מערבבים גזר לבן, 1/2 כוס שמור בישול נוזלי, 1/4 כוס גבינה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור; לבשל במשך 1 דקה או עד מחומם היטב.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים נוזל בישול במידת הצורך להרטיב. למעלה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.