פסטה עם מעיכות קיץ, עשבי תיבול, ודבש דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי מרתה סטיוארט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו צלעות קצרות, שעועית שעווה, טימין טרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: Pici עם מעיכות קיץ טרגון, קיץ קלוי מעיכה עם Caper Gremolata, ו Rocchetti עם מעיכות קיץ תירס מתוק.
הוראות
1
מבשלים שעועית בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות. באמצעות רשת תיל skimmer, להעביר שעועית לקערה גדולה, הזמנת מים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים, ומוסיפים לשעועית. מערבבים 2 כפות שמן.שקדים טוסט במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה ללוח חיתוך, וקוצצים.
5
הוסף לתערובת פסטה. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה, ולהוסיף הנותרים 2 כפות שמן ומעיכות. מבשלים עד מעיכות הם חום זהוב, על 2 דקות. מערבבים, וממשיכים לבשל, מסתובבים מדי פעם, עד רק מכרז, 3 עד 4 דקות יותר.