פסטה עם עגבניות ואפונה
פסטה עם עגבניות ואפונה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 432 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. נסו שום-עגבניות פסטה עם אפונה, פסטה עם חזיר ואפונה, ו אפונה ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה, שומרים 2 כוסות של מי הפסטה.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט, שום, גזר, מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות וכוס 1/2 של מי הפסטה החמים. מערבבים כדי להמיס את רסק העגבניות וליצור רוטב, מוסיפים עוד מי פסטה במידת הצורך. מערבבים אורגנו, טימין, ופטרוזיליה. מקפלים בעדינות את הפסטה המבושלת, האפונה והגבינות, מוסיפים מי פסטה שמורים יותר במידת הצורך.
מעבירים למגש ומגישים מיד.