פסטה עם עגבניות, תרד, בזיליקום וברי
את המתכון ניתן להכין פסטה עם עגבניות, תרד, בזיליקום וברי בעוד כ-30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 553 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם טעם מלח ופלפל, פסטה פטוצ'יני, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה בזיליקום עגבניות עם תרד, תרד ריחן בטעם דובדבן ופסטת פרמזן, ו פסטה עם ברי, עגבניות, זיתים ובזיליקום.
הוראות
מחממים סיר גדול של מים מלוחים להכנת הפסטה (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים). בעוד המים הוא חימום, להכין את החומרים. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה (מבושל דרך, אבל עדיין קצת מוצק לנשיכה).
מחממים ברי עם עגבניות, שום, שמן זית, לימון, במיקרוגל: בעוד הפסטה מתבשלת, מניחים את השום, שמן זית, עגבניות קצוצות, נתחי ברי (הקפד לחתוך את הקליפה הלבנה!), גרידת לימון, ומיץ לימון לתוך קערה גדולה, מיקרוגל בטוח.
מיקרוגל במשך 2-3 דקות, או עד ברי הוא מלטי ורך. (אם אין לך מיקרוגל, למקם את החומרים בקערה ולתת לשבת במשך שעה או שעתיים, כך ברי מתרכך.)
לזרוק פסטה מבושלת עם עגבניות וברי, להוסיף תרד ובזיליקום: לאחר הפסטה נעשית, לנקז אותו ולמקם אותו בקערה עם גבינה ועגבניות.
מוסיף את הבזיליקום ותרד התינוק.
לזרוק יחד כך התרד, בזיליקום, גבינה, ועגבניות מפוזרים היטב דרך הפסטה. לשבור או לרסק כל חתיכות גדולות של גבינה.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת ופלפל שחור טחון טרי, ולזרוק יותר לשלב.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.