פסטה עם עדשים בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פסטה בצורת, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו עגל + עדשים בולונז, ספגטי עם עדשים צמחוניים בולונז, ו ספגטי עם נקניק עוף ולונז עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום ומבשלים לאט עד שהירקות מתרככים והופכים לזהובים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את רסק עגבניות. לבשל עד התערובת מתייבשת קצת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את המיץ השמור מהעגבניות ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד שהנוזל הצטמצם בחצי, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים את העדשים, העגבניות, ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהעדשים רכות, 30 דקות עד 1 שעה, תלוי בעדשים. (אם הרוטב מתחיל להתייבש, להוסיף מים נוספים לפי הצורך.) להפחית את החום נמוך ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
6
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם רוטב עדשים, מפזרים פקורינו, ומקשטים עם בזיליקום,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים אותם במיכל אטום במקום קריר ויבש. עדשים מבושלות יישמרו עד 5 ימים במקרר.