פסטה עם פטריות בר
פסטן פטריות בר נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 288 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, פטריות קרמיני, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פסטה פטריות בר, רוטב פסטה פטריות בר, ו פסטת פטריות בר שיכורה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים פטריות מיובשות במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מסננים במסננת מרופדת בנייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף פטריות ספוג. לטפוח יבש דק קוצצים.
מחממים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז פטריות טריות מטוגנות עם שום, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה פטריות הם השחמה, 5 עד 7 דקות. מערבבים פטריות קצוצות ספוג נוזלי שמורות פטריות השריית ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 5 דקות. מצקת החוצה להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
מסננים פסטה במסננת, ואז מוסיפים אותו לפטריות במחבת.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה ומבשלים על חום גבוה בינוני, זורק ומוסיף קצת פסטה בישול נוזלי במידת הצורך קל מעיל, 1 דקה.
מוסיפים עירית, פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ, ואז זורקים היטב.
מגישים מיד עם גבינה ופלפל לפי הטעם.
חן-of-the-וודס טרי, אשור (המכונה גם shimeji), או כל פטריות בר אחרות ניתן להחליף את פטריות בר טרי מעורב.מידע תזונתי
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "