פסטה עם פסטו ועשבי תיבול טריים דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 717 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, תרד תינוק, כמה בזיליקום טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה עם חמישה עשבי תיבול טריים, פסטה עם עגבניות טריות ועשבי תיבול, ו פסטה עם סרטנים ועשבי תיבול טריים.
הוראות
1
לדפוק את החומרים פסטו כדי להדביק בעלי ו מרגמה או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרגמה ועלי
2
תבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
לנקז, לחזור למחבת עם פסטו ומערבבים על חום נמוך-ish במשך 2-3 דקות כבר לא או הרוטב יהיה אפור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את התרד ומערבבים היטב במשך 1 דקות עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
מוסיפים את האגוזים, רקטות, פטרוזיליה, מרווה, עירית, בזיליקום טרגון, אם שימוש, ושמן. תוריד את החום ומערבבים היטב לפני ההגשה זרועים פרמזן מגוררת.