פסטה עם רוטב אנשובי חריף ופירורי לחם שמיר
פסטה עם רוטב אנשובי חריף ופירורי לחם שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פילה אנשובי שטוח, פסטה perciatelli, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. מתכונים דומים: פסטה כרובית קלויה מתובלת עם פירורי לחם, כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי, ו הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי.
הוראות
חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב כל הזמן, עד זהב עמוק פריך, 6 עד 8 דקות.
להעביר פירורי לחם לקערה ולזרוק עם שמיר ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל שחור.
לנגב מחבת, ואז לבשל בצל עם 1/4 כפית מלח בשמירה 1/2 כוס שמן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך מאוד, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים אנשובי ומבשלים, מועכים אנשובי לבצל, עד מומס.
בינתיים, לבשל bucatini בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 5 ליטרים מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מערבבים פתיתי פלפל אדום ומים שמורים לרוטב אנשובי, ולאחר מכן מוסיפים פסטה וזורקים לשלב.
מוסיפים כחצי פירורי לחם וזורקים למעיל.
מגישים זרועים פירורי לחם שנותרו.