קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

פסטה עם רוטב אנשובי חריף ופירורי לחם שמיר

פסטה עם רוטב אנשובי חריף ופירורי לחם שמיר
פסטה עם רוטב אנשובי חריף ופירורי לחם שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פילה אנשובי שטוח, פסטה perciatelli, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. מתכונים דומים: פסטה כרובית קלויה מתובלת עם פירורי לחם, כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי, ו הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי.

הוראות

1
חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב כל הזמן, עד זהב עמוק פריך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
להעביר פירורי לחם לקערה ולזרוק עם שמיר ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לנגב מחבת, ואז לבשל בצל עם 1/4 כפית מלח בשמירה 1/2 כוס שמן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך מאוד, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים אנשובי ומבשלים, מועכים אנשובי לבצל, עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
בינתיים, לבשל bucatini בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 5 ליטרים מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מערבבים פתיתי פלפל אדום ומים שמורים לרוטב אנשובי, ולאחר מכן מוסיפים פסטה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
מוסיפים כחצי פירורי לחם וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8
מגישים זרועים פירורי לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם