פסטה עם רוטב תרד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ספגטי, שמנת, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה מרהיב. נסו פסטה עם תרד ורוטב ריקוטה, פסטה עם רוטב תרד שמנת, ו פסטה עם תרד ורוטב אפונה ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים.
3
בינתיים מכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
4
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים בצל, ונקניק אם רוצים. מבשלים עד שהבצל שקוף, 2 עד 3 דקות.