פסטה פוטנסקה
Puttanesca פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם אנשובי, רוטב מרינרה, קלמטן וזיתים פיקולין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.
הוראות
לרסק את פילה אנשובי עם הצד השטוח של הסכין. לאחר הצלפים שטופים, מחית אלה עם שטוח של סכין גם כן.
לטאטא את המרינרה ואת מיץ צדפות יחד בסיר רוטב גדול, העונה עם פלפל שחור טרי, לפי הטעם.
מוסיפים את האנשובי, צלפים, וממרח צ ' ילי ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות לרוטב עם הזיתים.
מוסיפים פטרוזיליה, אורגנו, חומץ ושמן זית. מביאים לרתיחה. בדוק ולהתאים את התיבול.
רגע לפני ההגשה, לחמם את הרוטב ולזרוק במחבת עם קצת פסטה חמה. למעלה עם פקורינו מגוררת.
להוסיף קצת מי פסטה, אם תרצה, כדי לדלל את הרוטב. הרוטב הוא גם נהדר על דג בגריל או על ברוסקטה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מונטה ברנרדי sa ' erta קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 44 דולר.
![מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.