Puttanesca פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם אנשובי, רוטב מרינרה, קלמטן וזיתים פיקולין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.
הוראות
1
לרסק את פילה אנשובי עם הצד השטוח של הסכין. לאחר הצלפים שטופים, מחית אלה עם שטוח של סכין גם כן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
לטאטא את המרינרה ואת מיץ צדפות יחד בסיר רוטב גדול, העונה עם פלפל שחור טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את האנשובי, צלפים, וממרח צ ' ילי ומערבבים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מונטה ברנרדי sa ' erta קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 44 דולר.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.