פסטה פוטנסקה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פסטה, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני, ואז מטגנים את הבצל והשום במשך 5 דקות או עד שקופים.
מוסיפים אנשובי ומבשלים עוד דקה, שוברים את הפילה עם כף עץ.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, צלפים, זיתים, עגבניות עם מיצים, מלח, סוכר ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות. מחלקים פסטה לארבע קערות ומעל כל אחד עם רוטב ופרמזן מגוררת.