מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פסטה, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני, ואז מטגנים את הבצל והשום במשך 5 דקות או עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים אנשובי ומבשלים עוד דקה, שוברים את הפילה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, צלפים, זיתים, עגבניות עם מיצים, מלח, סוכר ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות. מחלקים פסטה לארבע קערות ומעל כל אחד עם רוטב ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה