מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פסטה, פתיתי צ'ילי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני, ואז מטגנים את הבצל והשום במשך 5 דקות או עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים אנשובי ומבשלים עוד דקה, שוברים את הפילה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, צלפים, זיתים, עגבניות עם מיצים, מלח, סוכר ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות. מחלקים פסטה לארבע קערות ומעל כל אחד עם רוטב ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום