פסטה פוטנסקה
Puttanesca פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 287 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אנשובי פילה, עגבניות ענבים, bucatini משקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה עד אל דנטה. מחית (בסדר זה) שום, אנשובי וזיתים באמצעות מרגמה ועלי, או פשוט לקצוץ אותם דק יחד. תניח בצד.באמצעות מזלג, להתפורר גבינת פרמזן.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל אדום פרוס ומבשלים עד מעט קרמל.
מוסיפים עגבניות חצויות ומבשלים במשך כמה דקות.
יוצקים מרק או יין ומבשלים עוד שתי דקות, ואז לשפוך שום/אנשובי/תערובת זית. מערבבים וממשיכים לבשל במשך כמה דקות, או עד הרוטב הוא נחמד מופחת ונפלא.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את הפרמזן המתפורר וזורקים לפסטה ברוטב. עלי בזיליקום מדמיע ומפזרים מעל.
מגישים ישר מהמחבת. (הערה: Bucatini הוא תוספת טעים בצלחת זו.)