קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
Puttanescan פסטה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. אם יש לך שום, צלפים, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תערובת לטגן עד אנשובי להמיס לתוך שמן להתמוסס לחלוטין שום רך, על 3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. להביא רוטב לבועה, להפחית את החום, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. להעביר לחם וגבינה ליד השולחן ומגישים עם סלט ירקות מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מערבבים ירקות בקערת סלט. לסחוט את המיץ של 1 לימון על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
טפטוף סלט בנדיבות עם שמן זית כתית מעולה. לזרוק סלט וסלט העונה עם מלח ופלפל. סדר סלט על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
מקשטים צלחות עם זיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוטבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוט9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907פלפל האבנרועגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס4קצת קישואים קצוציםמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454פלפל האבנרוספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4קצת קישואים קצוציםלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4קצת קישואים קצוציםשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל2קרום: פירורי קרקר גרהם(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4קצת קישואים קצוציםפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9קצת קישואים קצוציםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו