קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
Puttanescan פסטה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. אם יש לך שום, צלפים, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תערובת לטגן עד אנשובי להמיס לתוך שמן להתמוסס לחלוטין שום רך, על 3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. להביא רוטב לבועה, להפחית את החום, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. להעביר לחם וגבינה ליד השולחן ומגישים עם סלט ירקות מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ירוקירוק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מערבבים ירקות בקערת סלט. לסחוט את המיץ של 1 לימון על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
טפטוף סלט בנדיבות עם שמן זית כתית מעולה. לזרוק סלט וסלט העונה עם מלח ופלפל. סדר סלט על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
מקשטים צלחות עם זיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוטבדיל אנשובי שטוח פילה, סחוט9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון4שרימפס וורידיםמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4שרימפס וורידיםלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4שרימפס וורידיםשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4שרימפס וורידיםפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו