קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

פסטה פטרוזיליה

פסטה פטרוזיליה
פטרוזיליה פסטן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 2. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 909 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, שמן זית כתית מעולה, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. וזה די טוב. נסו פסטה כוסברה פטרוזיליה / פסטה, פסטה פטרוזיליה, ו פסטה פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ומרתיחים את הפסטה עד קצת לפני שהוא מושלם.לשטוף ביסודיות לייבש את הפטרוזיליה לפני mincing אותו. פטרוזיליה רטובה נוטה clump ויהיה קשה להפיץ באופן שווה בפסטה. כאשר הפסטה נמצאת במרחק דקות ספורות מלהיות מוכנה, מחממים מחבת ומטגנים את הביצים באמצעות 1 כף שמן זית. כאשר הפסטה נעשית, לנקז אותו היטב, להחזיר אותו לסיר, ולזרוק עם 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הפטרוזיליה טחון וזורקים את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3
מוסיף את הגבינה בקצת בכל פעם זורק בין כל תוספת. שמור קצת לקישוט. לצלחת, לשים שכבה של פסטה למטה, העליון עם ביצה מטוגנת, ומפזרים קצת פלפל שחור טחון טרי, מלח ים וגבינה על גבי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.