קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פסטה פטריות בר

פסטה פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פסטאן פטריות בר. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 1057 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמזן, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פסטה פטריות בר, פסטה של פטריות בר שיכורות, ו רוטב פסטה פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הפטריות. מבשלים עד שהפטריות חומות ורכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל הירוק והשום ומקפיצים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות ואז שומרים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
במעבד מזון מוסיפים את ציר העוף, השמנת, הגרוייר, הפרמזן, המרסלה, הרוזמרין, הטימין והשום הקלוי, ודופק עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
GruyereGruyere
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מכניסים את התערובת לסיר על אש נמוכה ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את תערובת השמנת לפטריות, מתבלים במלח ומוסיפים את שמן הכמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מבשלים את הפסטה עד 1 דקה ביישן של אל דנטה. זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
9
מגישים עם עלי סלרי וצנוברים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול