מתכון זה מאוכלרשת דורש צלפים, בזיליקום, שמן זית, רסק עגבניות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגת פיראט, מרינדת פיראטים, ו גרוג הפיראטים.
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהיא רכה אך עדיין יציבה לנגיסה, 8 עד 10 דקות. שומרים כ -1 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים את הפסטה ו -1 / 2 כוס הגבינה בקערה גדולה וזורקים עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות, השום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהפטריות מתחילות להשחים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הזיתים, רסק העגבניות, הצלפים, פתיתי הפלפל האדום, 1 1/2 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל והטונה. בעזרת כף עץ מפרקים את הטונה לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
מוסיפים את מרק העוף ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוציאים את השום וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
9
יוצקים את תערובת הטונה על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחת
10
מוסיפים את 1/2 כוס הגבינה הנותרת ואת הבזיליקום, וזורקים עד לציפוי, בעזרת נוזל הבישול השמור כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל.