קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

פסטה פירור סרדין ולחם עם סלט פוטנסקה

פסטה פירור סרדין ולחם עם סלט פוטנסקה
פסטה פירור סרדינים ולחם עם סלט פוטנסקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותרימו צמרות פטרוזיליה שטוחות, לינגוויני, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים רק עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז היטב.
3
מערבבים את העגבניות, הבצל, צלפים, זיתים, אנשובי והפטרוזיליה הקצוצה בקערה בינונית. שמלה עם מיץ לימון טפטוף בריא של שמן זית כתית, מספיק כדי לייפות קלות את הסלט (1 עד 2 כפות).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אנשוביאנשובי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים בזיליקום ומלח ופלפל, לזרוק שוב ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני. למחבת החמה, מוסיפים את 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה (4 פעמים סביב המחבת), וחצי את שיני השום הקצוצות. כאשר השום מדבר על ידי רוחש בשמן, מוסיפים את פירורי הלחם. מערבבים את פירורי הלחם עד שהם זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה דק וכמות ליברלית של מלח ופלפל שחור גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
להעביר את פירורי החרוז לצלחת ולהזמין.
8
להחזיר את אותו מחבת לחום ולהוסיף את 3 כפות של שמן זית כתית, 3 פעמים סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיף את השום הנותר, הסרדינים, פתיתי פלפל אדום למחבת ולטגן על חום בינוני במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
סרדיניםסרדינים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את הפסטה החמה והמבושלת למחבת וזורקים עם הסרדינים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את פירורי הלחם לסיר וזורקים ביסודיות לשלב ולהפיץ באופן שווה את התערובת. טעם להתאים תבלינים ומגישים עם סלט פוטנסקה לצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף