קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק

פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק
פסטה פסטו אספרגוס ופיסטוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 821 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פרמיג'אנו-רג'יאנו, שעשוי למשחה, evoo ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה אספרגוס ופסטוק, ארטישוק לימוני במחבת עם פסטה פיסטוק אספרגוס, וארוחת ערב הערב: פסטו אספרגוס פיסטוק על לינגוויני.

הוראות

1
חותכים את הקצוות הקשים מהאספרגוס. אחסן מחצית מהחניתות זקוף בכוס מלאה במים למחצה כדי לשמור על טריות למשך מספר ימים או עד להגשה. קוצצים את שארית האספרגוס ומכניסים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון אועלי טרגון או
1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים1/4 כוס עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
ציוד שתשתמש בו
עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טרייםעלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
2
מוסיפים את הנענע, הפטרוזיליה, הטרגון, הגבינה, הפיסטוקים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3
הוסף את ה-EVOO, מוזגים לספירה של 6 (1/3 עד 1/2 כוס). מתבלים במלח ופלפל. דופקים עד שהפסטו מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים3 עד 4 כפות פיסטוקים קלויים
4
מניחים בכלי קטן ומאחסנים במקרר אם לא משתמשים בו מיד.
5
להגשה מביאים את הפסטו לטמפרטורת החדר ומניחים אותו בקערת הגשה גדולה ורדודה. פורסים את חניתות האספרגוס השמורים בזווית לחתיכות של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לפסטה ומתבלים במלח. מבשלים את הפסטה במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את האפונה והאספרגוס הקצוץ ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. גרפו 1 כוס ממי הבישול והוסיפו לקערת ההגשה כדי לדלל את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את הפסטה, האפונה והאספרגוס ומוסיפים לקערה. לזרוק 1 עד 2 דקות לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הערת הטבח: ניתן לשמור את הפסטו עד 5 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס דקאספרגוס דק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מגורד או עשה לתוך הדבקשום, מגורד או עשה לתוך הדבק721 לב מפאלדי טרי אם אפשרEVOOEVOO15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים11דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלי נענע טרייםעלי נענע טריים11דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלי נענע טרייםעלי נענע טריים13דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leavesfresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leaves13דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leavesfresh tarragon leaves or 1/2 cup fresh basil leaves1מיץ ליים או 1/2 לימוןמיץ ליים או 1/2 לימון25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4שרימפס וורידיםפרמזן מגולח-רג'יאנו, לקישוטפרמזן מגולח-רג'יאנו, לקישוט145דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas145דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas145דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh shelled peas or defrosted frozen organic peasfresh shelled peas or defrosted frozen organic peas454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנה!פנה!33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיסטוקים קלוייםפיסטוקים קלויים4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי