פסטה פסטו מחבת עם שרימפס וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פסטו מחבת עם שרימפס וצנוברים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, ביילס פסטו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים, פסטה פסטו עם שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות וצנוברים קלויים, ו סלט פסטה עוף פסטו בגריל עם עגבניות מיובשות, ארוגולן וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים pinenuts במחבת 12 אינץ ' וחום על חום גבוה, משליך ומתערבב לעתים קרובות עד קלוי קלות.
מחממים את המים במחבת 12 אינץ ' על חום גבוה עד רותחים ומלח אותו בכבדות עד שזה טעים כמו הים.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד אל דנטה, כ 8 דקות.
מסננים, שומרים 1 כוס של מי הפסטה, ומעבירים לקערה. לזרוק עם 1/2 כף שמן זית ולהניח בצד.
מחק את המחבת, וחום שנותר 1/2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לדחוף את העגבניות לצד ולהוסיף את השרימפס, תיבול אלה עם מלח ופלפל משני הצדדים. מבשלים עד ורוד ואטום, על 4 דקות בסך הכל, מרפרף פעם וחצי דרך בישול.
מוסיפים את הפסטה בחזרה למחבת, מערבבים בפסטו ובצנוברים עד לשלב.
הוסף מי פסטה שמורים לפי הצורך, הוספת קצת בכל פעם עד שהוא reacjes העקביות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לקערות הגשה חמות, למעלה עם בזיליקום ומגישים.