קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פסטה פסטו מחבת עם שרימפס וצנוברים

פסטה פסטו מחבת עם שרימפס וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פסטו מחבת עם שרימפס וצנוברים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, ביילס פסטו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים, פסטה פסטו עם שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות וצנוברים קלויים, ו סלט פסטה עוף פסטו בגריל עם עגבניות מיובשות, ארוגולן וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים pinenuts במחבת 12 אינץ ' וחום על חום גבוה, משליך ומתערבב לעתים קרובות עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים את המים במחבת 12 אינץ ' על חום גבוה עד רותחים ומלח אותו בכבדות עד שזה טעים כמו הים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד אל דנטה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
מסננים, שומרים 1 כוס של מי הפסטה, ומעבירים לקערה. לזרוק עם 1/2 כף שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מחק את המחבת, וחום שנותר 1/2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לדחוף את העגבניות לצד ולהוסיף את השרימפס, תיבול אלה עם מלח ופלפל משני הצדדים. מבשלים עד ורוד ואטום, על 4 דקות בסך הכל, מרפרף פעם וחצי דרך בישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
מוסיפים את הפסטה בחזרה למחבת, מערבבים בפסטו ובצנוברים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף מי פסטה שמורים לפי הצורך, הוספת קצת בכל פעם עד שהוא reacjes העקביות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לקערות הגשה חמות, למעלה עם בזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)