פסטו פסטן פירות ים היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה מכילה כ -17 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 321 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם עלי אורגנו, בצל ירוק, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 54% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאכלי ים אנד ברודו עם פסטו טרגון , לזניה של פירות ים קיץ עם פסטו ופסטה קון איל פסטו אלה טראפנס (פסטו עגבניות ושקדים) .
הוראות
1
לפסטו מניחים 1/4 כוס שמן, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה ושן שום אחת בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ. טוחנים את השום שנותר. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בינתיים, במחבת טפלון, מטגנים בצל ושום טחון בחמאה ושאר השמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השרימפס, היין או המרק, מיץ הלימון והקאיין; להקפיץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים צדפות; מקפיצים במשך 2 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים והצדפות מוצקות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מסננים פסטה; לזרוק עם פסטו ופרמזן. מעל תערובת פירות ים.