קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פסטה פסטו פירות ים

פסטה פסטו פירות ים
פסטו פסטן פירות ים היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה מכילה כ -17 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 321 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם עלי אורגנו, בצל ירוק, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 54% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאכלי ים אנד ברודו עם פסטו טרגון , לזניה של פירות ים קיץ עם פסטו ופסטה קון איל פסטו אלה טראפנס (פסטו עגבניות ושקדים) .

הוראות

1
לפסטו מניחים 1/4 כוס שמן, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה ושן שום אחת בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ. טוחנים את השום שנותר. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בשר טחוןבשר טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בינתיים, במחבת טפלון, מטגנים בצל ושום טחון בחמאה ושאר השמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השרימפס, היין או המרק, מיץ הלימון והקאיין; להקפיץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים צדפות; מקפיצים במשך 2 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים והצדפות מוצקות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מסננים פסטה; לזרוק עם פסטו ופרמזן. מעל תערובת פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת