פסטה פסטו פירות ים
פסטו פסטן פירות ים היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה מכילה כ -17 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 321 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם עלי אורגנו, בצל ירוק, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 54% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאכלי ים אנד ברודו עם פסטו טרגון , לזניה של פירות ים קיץ עם פסטו ופסטה קון איל פסטו אלה טראפנס (פסטו עגבניות ושקדים) .
הוראות
לפסטו מניחים 1/4 כוס שמן, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה ושן שום אחת בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ. טוחנים את השום שנותר. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
בינתיים, במחבת טפלון, מטגנים בצל ושום טחון בחמאה ושאר השמן עד לריכוך.
מוסיפים את השרימפס, היין או המרק, מיץ הלימון והקאיין; להקפיץ במשך 2 דקות.
מוסיפים צדפות; מקפיצים במשך 2 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים והצדפות מוצקות ואטומות.
מסננים פסטה; לזרוק עם פסטו ופרמזן. מעל תערובת פירות ים.