פסטה פסטו פלפל אדום
פסטה פסטו פלפל אדום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 352 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם שיני שום, שמן זית, לינגוויני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי , עוף, פלפל אדום וצ'ילי שעועית לבנה , וטורטיאן תירס וערימות ירקות עם קוליס פלפל אדום .
הוראות
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, לפסטו, מערבבים את הבזיליקום, השקדים והשום בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים במשך דקה אחת או עד לקצוץ דק. תוך כדי עיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם קבוע.
מוסיפים את הגבינות, מלח ופלפל; דופק עד לאיחוד.
ניקוז לינגוויני; לזרוק עם פסטו ופלפלים קלויים.