פסטה פסטו פלפל אדום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 352 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם שיני שום, שמן זית, לינגוויני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי , עוף, פלפל אדום וצ'ילי שעועית לבנה , וטורטיאן תירס וערימות ירקות עם קוליס פלפל אדום .
הוראות
1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, לפסטו, מערבבים את הבזיליקום, השקדים והשום בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים במשך דקה אחת או עד לקצוץ דק. תוך כדי עיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הגבינות, מלח ופלפל; דופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
3
ניקוז לינגוויני; לזרוק עם פסטו ופלפלים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס