פסטה פרונטו פרושוטו
פסטה פרושוטו פרונטו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מתכון זה מנה ל-2 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -16 גרם חלבון , 45 גרם שומן , ובסך הכל 690 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה מטעם הבית דורש בזיליקום, פתיתי פטרוזיליה, אבקת בצל ומלח. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 15 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קרוסטיני רדיצ'יו מלוח וקרוסטיני פרושוטו עם סאפה מתוק וסירופי , טוסטים של אגס צלוי ופרושוטו , ושפצלה חמאה חומה עם פרושוטו וברוקולי ראבה .
הוראות
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים שום בשמן עד לריכוך. מוסיפים את הפרוסצ'וטו, הזיתים, אבקת הבצל, הבזיליקום, הפטרוזיליה, הפלפל והמלח. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד לחימום מלא.
סננו את הספגטי; ערבבו עם תערובת הפרוסצ'וטו.