פסטה פריך וברוקולי אופים
פסטה פריך & ברוקולי לאפות לוקח מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך קוביית ירקות, חרדל גרמני, ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-400 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברוקולי ופסטה אופים, Cheesy ברוקולי פסטה אופים, ו עוף ופסטה ברוקולי אופים.
הוראות
מרתיחים את הפסטה, בצל וגבעולי ברוקולי בשפע של מים רותחים מומלחים קלות במשך כ 7 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפרחים ומבשלים עוד 3 דקות. שמור על 400ml של המים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה וירקות.
להחזיר את המים השמורים למחבת ולמוסס את קוביית המניות, לטאטא את החרדל ואת frache crme, ואז עונה לפי הטעם. מביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה סחוטה, ירקות וחצי הגבינה, ערבוב עד מומס. מוסיפים את הפטרוזיליה.
לחמם את הגריל במשך 3 דקות. הפוך את הפסטה והירקות לתוך צלחת רדודה, אטומה.
מערבבים יחד את הגבינה הנותרים, פירורי לחם ועשבי תיבול, ואז לפזר על גבי.
לעמוד על צלחת על הבסיס של מחבת גריל במשך כ 3 דקות, מפנה אם זה מתחיל חום. המשך לצפות כך העליון לא מתחיל לשרוף או הגבינה תהיה להקשיח.
הסר ולהשאיר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.