קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, spaghettini, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות morels במים חמים בקערה קטנה 30 דקות. הרם פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות מורלפטריות מורל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה ושמורה. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ, ולאחר מכן לסחוט יבש. זרוק כל גבעולים קשים. חצי מורלים קטנים לאורך ורבע גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים אספרגוס ושעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שעועית ואספרגוס הם רק מכרז, על 1 עד 2 דקות יותר. מיד להעביר ירקות עם כפית גדולה מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, הזמנת מים חמים בסיר לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים ירקות מקוררים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מבשלים 1 כפית שום ומעוגל 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים ירקות מנוקזים ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חותכים חצי עגבניות לרבעים ו חצי שארית אורך, שמירה על רבעים וחצאים נפרדים. מבשלים כפית נותרת שום ונותר מעוגל 1/4 פתיתי פלפל אדומים הנותרים 2 כפות שמן במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים עגבניות לרבעים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מוסיפים עגבניות חצויות, חומץ ומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מעובה ועגבניות חצויות מתרככות, 3 עד 4 דקות. תחמם את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
בעוד עגבניות מבשלות, להחזיר מים בסיר לרתיחה ומבשלים spaghettini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים במסננת. מיד מוסיפים חמאה, שמנת, גרידה, מורלים לסיר פסטה ריק ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 דקות. מערבבים גבינה ומוסיפים פסטה, משליכים למעיל ומוסיפים כמה שיותר מורל שמורות השריית נוזלים לפי הצורך (1/2 עד 2/3 כוס) כדי לשמור על פסטה מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטריות מורלפטריות מורל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים ירקות ירוקים, פטרוזיליה, בזיליקום, צנוברים, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מגישים פסטה עם עגבניות ושבבי פרמזן-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

מרכיבים

227פלפל האבנרואספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץאספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראפוני תינוק קפואים, מופשריםאפוני תינוק קפואים, מופשרים1גבינת פרמזן מגוררתשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץ דקבזיליקום טרי קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2pintsעגבניות ענביםעגבניות ענבים113פלפל האבנרושעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק28פלפל האבנרופטריות מורל מיובשותפטריות מורל מיובשות4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו6קצת קישואים קצוציםמקשטים: שבבי פרמזן-רג'יאנומקשטים: שבבי פרמזן-רג'יאנו43פלפל האבנרו1/3 כוס צנוברים, קלוי קלוי1/3 כוס צנוברים, קלוי קלוי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום מעוגלים יבשיםפתיתי פלפל אדום מעוגלים יבשים454פלפל האבנרוspaghettini (ספגטי דק)spaghettini (ספגטי דק)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 מקל חמאה ללא מלח1/2 מקל חמאה ללא מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים