פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, spaghettini, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות morels במים חמים בקערה קטנה 30 דקות. הרם פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה ושמורה. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ, ולאחר מכן לסחוט יבש. זרוק כל גבעולים קשים. חצי מורלים קטנים לאורך ורבע גדולים יותר.
מבשלים אספרגוס ושעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות.
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שעועית ואספרגוס הם רק מכרז, על 1 עד 2 דקות יותר. מיד להעביר ירקות עם כפית גדולה מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, הזמנת מים חמים בסיר לבישול פסטה.
מסננים ירקות מקוררים במסננת.
מבשלים 1 כפית שום ומעוגל 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים ירקות מנוקזים ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מחבת מילואים.
חותכים חצי עגבניות לרבעים ו חצי שארית אורך, שמירה על רבעים וחצאים נפרדים. מבשלים כפית נותרת שום ונותר מעוגל 1/4 פתיתי פלפל אדומים הנותרים 2 כפות שמן במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות לרבעים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, כ 3 דקות.
מוסיפים עגבניות חצויות, חומץ ומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מעובה ועגבניות חצויות מתרככות, 3 עד 4 דקות. תחמם את העגבניות.
בעוד עגבניות מבשלות, להחזיר מים בסיר לרתיחה ומבשלים spaghettini עד אל דנטה.
מסננים במסננת. מיד מוסיפים חמאה, שמנת, גרידה, מורלים לסיר פסטה ריק ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 דקות. מערבבים גבינה ומוסיפים פסטה, משליכים למעיל ומוסיפים כמה שיותר מורל שמורות השריית נוזלים לפי הצורך (1/2 עד 2/3 כוס) כדי לשמור על פסטה מצופה היטב.
מוסיפים ירקות ירוקים, פטרוזיליה, בזיליקום, צנוברים, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק בעדינות לשלב.
מגישים פסטה עם עגבניות ושבבי פרמזן-רג ' יאנו.