קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 809 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שעועית, פטרוזיליה שטוחה, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות morels במים חמים בקערה קטנה 30 דקות. הרם פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטריות מורלפטריות מורל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה ושמורה. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ, ולאחר מכן לסחוט יבש. זרוק כל גבעולים קשים. חצי מורלים קטנים לאורך ורבע גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
קערהקערה
3
מבשלים אספרגוס ושעועית בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים אפונה ומבשלים עד שעועית ואספרגוס הם רק מכרז, על 1 עד 2 דקות יותר. מיד להעביר ירקות עם כפית גדולה מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, הזמנת מים חמים בסיר לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
שעועיתשעועית
פסטהפסטה
מיםמים
אפונהאפונה
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
סירסיר
5
מסננים ירקות מקוררים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
6
מבשלים 1 כפית שום ומעוגל 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 10-12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים ירקות מנוקזים ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
1
חותכים חצי עגבניות לרבעים ו חצי שארית אורך, שמירה על רבעים וחצאים נפרדים. מבשלים כפית נותרת שום ונותר מעוגל 1/4 פתיתי פלפל אדומים הנותרים 2 כפות שמן במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב, רק עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים עגבניות לרבעים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתרככות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
3
מוסיפים עגבניות חצויות, חומץ ומים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מעובה ועגבניות חצויות מתרככות, 3 עד 4 דקות. תחמם את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
רוטברוטב
מיםמים
1
בעוד עגבניות מבשלות, להחזיר מים בסיר לרתיחה ומבשלים spaghettini עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
SpaghettiniSpaghettini
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים במסננת. מיד מוסיפים חמאה, שמנת, גרידה, מורלים לסיר פסטה ריק ומבשלים בעדינות, חשוף, 2 דקות. מערבבים גבינה ומוסיפים פסטה, משליכים למעיל ומוסיפים כמה שיותר מורל שמורות השריית נוזלים לפי הצורך (1/2 עד 2/3 כוס) כדי לשמור על פסטה מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פטריות מורלפטריות מורל
קרםקרם
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
3
מוסיפים ירקות ירוקים, פטרוזיליה, בזיליקום, צנוברים, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
צנובריםצנוברים
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
4
מגישים פסטה עם עגבניות ושבבי פרמזן-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץאספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראפוני תינוק קפואים, מופשריםאפוני תינוק קפואים, מופשרים11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץ דקבזיליקום טרי קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2pintsעגבניות ענביםעגבניות ענבים113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה (עדיף שעועית ירוקה), גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות מורל מיובשותפטריות מורל מיובשות42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו6שרימפס וורידיםמקשטים: שבבי פרמזן-רג'יאנומקשטים: שבבי פרמזן-רג'יאנו43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס צנוברים, קלוי קלוי1/3 כוס צנוברים, קלוי קלוי1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום מעוגלים יבשיםפתיתי פלפל אדום מעוגלים יבשים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'spaghettini (ספגטי דק)spaghettini (ספגטי דק)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 מקל חמאה ללא מלח1/2 מקל חמאה ללא מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת