פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, דלעת, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים פסטה למים רותחים; מבשלים על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף סקווש; לטחון 3 דקות.
מוסיפים גזר, אפונה, מלח, פלפל ושום; חתוך 2 דקות. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים שמנת ומיץ; לבשל 1 דקה.
מוסיפים פסטה וגבינה; מערבבים היטב את המעיל.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום ופטרוזיליה.
הערה יין: סקווש, אפונה, גזר, כמות גדולה של עשבי תיבול לתת פסטה זה רעננות מספקת זה נעשה מפואר על ידי שמנת ופרמזן. סוביניון בלאן פריך יהיה מושלם, במיוחד אחד כי הוא מעודן וחסר מאמץ לשתות. נסה רוברט מונדבי כיף בלאן מעמק נאפה (כ -18$). (הערה: פום בלאן הוא רק שם נוסף לסוביניון בלאן. ראה טור היין שלי, עמוד )
פסטה פרימוורה עם שרימפס וסוכר הצמד אפונה: תחליף 2 כוסות סוכר snap אפונה עבור אפונה ירוקה; לבשל אפונה הצמד סוכר במים רותחים עם גזר. תחליף 1 קילו קלופים deveined שרימפס בינוני עבור דלעת סקווש; saut 2 דקות. מערבבים 2 כוסות ארוגולה גזוז ו 2 כפות בצל ירוק קצוץ עם בזיליקום ופטרוזיליה.