פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמיר, רצועות פלפל, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
גזר קיטור, מכוסה, 5 דקות או עד פריך-מכרז. הניחו בצד.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שומר; לטגן 3 דקות.
מוסיפים כרישה ו -5 המרכיבים הבאים (כרישה דרך שום); מטגנים 5 דקות.
מוסיפים גזר, אפונה, ורמוט ומלח. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 2 דקות.
שלבו בקערה פסטה, תערובת ירקות, גבינה וכריכות שומר, וזרקו היטב.