קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה
המתכון פסטה פרימוורה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. 93 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו כשר מלח ופלפל, פרמזן, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 99%. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
3
על תבנית אפייה גדולה וכבדה, זרקו את כל הירקות עם השמן, המלח, הפלפל ועשבי התיבול המיובשים לציפוי.
4
מעבירים מחצית מתערובת הירקות לתבנית אפייה גדולה וכבדה נוספת ומסדרים בצורה אחידה על ניירות האפייה.
5
אופים עד שהגזר רך והירקות מתחילים להשחים, תוך ערבוב לאחר 10 הדקות הראשונות, כ -20 דקות בסך הכל.
6
בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד לדרגת אל-דנטה, רכה אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -8 דקות.
7
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול.
8
זורקים את הפסטה עם תערובות הירקות בקערה גדולה לשילוב. זורקים עם עגבניות השרי ומספיק נוזל בישול שמור כדי להרטיב. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל, לפי הטעם.
9
מפזרים את הפרמזן ומגישים מיד.