פסטה פרימוורה באביב
מתכון האביב פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 581 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עצות לאספרגוס וגבעולים, חצי-חצי, עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פסטה באביב, פסטה באביב, ו פסטה מהירה באביב (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד רק מכרז, על 12 דקות.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה ומטגנים במהירות את הירקות עד רק במכרז. לא לבשל יתר על המידה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מוסיפים את החצי וחצי ומבשלים כדי לעבות את הרוטב, 5 דקות. מתבלים היטב עם פלפל. לזרוק את הפסטה סחוטה ומפזרים פרמזן.
מקשטים עם עגבניות חתוכות לקוביות ו עירית או יורה אפונה, אם זמין.