פסטה פרימוורה ברוטב שמנת ורוד בהיר
פסטה פרימוורן ברוטב שמנת ורוד בהיר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 11 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, חמאה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: פסטה קלה פרימוורה, פסטה פפיון עם רוטב שמנת ורוד, ו פסטה קלה וקרמית לבישול איטי פרימוורה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מערבבים גזר, ברוקולי, בצל, קישואים ודלעת צהובה בקערה גדולה; מזלפים שמן זית. מתבלים בתיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. לזרוק באופן שווה מעיל ירקות.
מורחים ירקות מצופים על 2 ניירות אפייה.
צולים ירקות בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות. מערבבים וממשיכים לצלות עד שהם רכים, כ -10 דקות נוספות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פארפאל ברתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל עדיין יציב לנגיסה, 10 עד 12 דקות; מסננים ומחזירים את פארפאל לסיר.
מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית; מבשלים ומערבבים שום בחמאה המומסת עד לריחנית, כ -3 דקות.
יוצקים ציר עוף לתערובת שום; מביאים לרתיחה.
מוסיפים קרם בהיר; מנמיכים את האש ומבשלים. מערבבים רוטב עגבניות וגבינת פרמזן לרוטב.
שלב רוטב, ירקות קלויים ועגבניות שרי עם פארפל; לזרוק היטב.