המתכון פסטה צמחונית Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 83 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, בזיליקום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה פרימוורה, פסטה בסיר אחד פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, הוספת תרד, פלפלים ופטריות עבור 5 דקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בינתיים, לבשל גבינת שמנת וחלב באותו סיר על אש נמוכה עד גבינת שמנת נמסה תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.