פסטה קיץ ים תיכונית עם סלסה קרודה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך זיתים טעימים, צלפים, גרידה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: קיץ עגבניות-תירס סלסה קרודה (רוטב גלם) עבור פסטה, סלסה טומטילה [סלסה ורדה קרודה], ו סלסה קרודה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה של פסטה, מערבבים את הזיתים, העגבניות, המנטה, צלפים, שום, פתיתי פלפל אדום, גרידה כתומה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל טרי. מערבבים ולוחצים קלות על החומרים עם החלק האחורי של הכף כדי לשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל סדוק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.